Olympic Moves

Olympic Moves is de grootste schoolcompetitie van Nederland. Er doen ruim 350 scholen mee. Olympic Moves is sinds 2003 een initiatief van KVLO en NOC*NSF.

Regionale Finales en School Final

In 18 verschillende sporten wordt tijdens regionale finales door ruim 25.000 middelbare scholieren gestreden om een felbegeerde plek in The School Final, in Papendal. De ruim 6000 overgebleven finalisten gaan deze dag de uitdaging aan met elkaar om het scholen kampioenschap. Het OVC organiseert elk jaar de regionale finale veldloop en organiseert met haar BSM leerlingen ook mee tijdens de regiofinale atletiek.

Deelname OVC

Het OVC doet in schooljaar 2021-2022 mee met veldloop, atletiek en 3×3 basketbal. Bij deze sporten is het leerlingen/teams gelukt om zich te plaatsen voor The School Final in Papendal.

Data

Regionale Finale Veldloop = 26 november 2021 (organiseert het OVC)
Regionale Finale Basketbal en Atletiek = 22 maart 2022
The School Final = vrijdag 10 juni 2022

Informatie The School Final

Tijdens de Olympic Moves School Final zullen er foto’s en videobeelden genomen worden waar uw kind (mogelijk) op voorkomt. De beelden worden eventueel in de toekomst voor promotionele doeleinden ingezet ten voordeel van Olympic Moves en haar partners KVLO, NOC*NSF en Gezonde Generatie. Indien u daarmee niet akkoord gaat, gelieve dit graag zo spoedig mogelijk per email voor 10 juni te melden via communicatie@olympicmoves.nl.