Olympic Moves

Olympic Moves is de grootste schoolcompetitie van Nederland. Er doen ruim 350 VO scholen mee. Olympic Moves is sinds 2003 een initiatief van KVLO en NOC*NSF.

Regionale Finales en School Final

In 18 verschillende sporten wordt tijdens regionale finales door ruim 25.000 middelbare scholieren gestreden om een felbegeerde plek in The School Final, in Papendal. De ruim 6000 overgebleven finalisten gaan deze dag de uitdaging aan met elkaar om het scholen kampioenschap. Het OVC organiseert elk jaar de regionale finale veldloop en organiseert met haar BSM leerlingen ook mee tijdens de regiofinale atletiek.

Deelname OVC

Het OVC doet dit schooljaar (2022-2023)mee met veldloop, atletiek, streetdance en 3×3 basketbal. Bij deze sporten is het leerlingen/teams gelukt om zich te plaatsen voor The School Final in Papendal.

Data

Regionale voorronde Veldloop
Regionale voorronde Streetdance
Regionale finale Basketbal en Atletiek
The School finale = vrijdag 09 juni 2023

Informatie The School Final

Tijdens de Olympic Moves School Final zullen er foto’s en videobeelden genomen worden waar uw kind (mogelijk) op voorkomt. De beelden worden eventueel in de toekomst voor promotionele doeleinden ingezet ten voordeel van Olympic Moves en haar partners KVLO, NOC*NSF en Gezonde Generatie. Indien u daarmee niet akkoord gaat, gelieve dit graag zo spoedig mogelijk per email voor 10 juni te melden via communicatie@olympicmoves.nl.