Uitdagingen

Bekijk de volgende uitdagingen. Vergeet niet om je gymdocent een berichtje of foto/video via it’s learning te sturen van jouw prestatie!


CREATIEVE SQUAT

OPDRACHT: Maak net als mevrouw Heijungs een mooie squat-stang. Wat heb je nodig? Een bezemsteel, gevulde flessen als gewicht en touw. Bepaal zelf het gewicht door aan iedere kant 1 of 2 flessen te hangen. Probeer nu zoveel mogelijk goede squats te maken binnen één minuut of maak de 1e minuut 1 squat, de 2e minuut 2 enzovoort. Succes!


BINGO MET BRANDS

OPDRACHT: Probeer zo snel mogelijk alle nummers te gooien en de bijbehorende opdracht uit te voeren. All you need is een eierdoos, pingpong bal, stift en A4-papier. Kijk voor de uitleg naar het filmpje van meneer Brands. Onder deze video staat een link naar de opdrachtkaart en uitleg.

Tip: daag iemand thuis uit om de bingo mee te spelen! Wie roept als eerste Bingo?

Klik hier voor de opdrachtkaart

Klik hier voor de uitleg.


HOOGHOUDEN 2.0

OPDRACHT: Probeer een zo lang mogelijke reeks te maken waarbij je steeds eerst de ene kant hooghoudt en daarna de andere kant. Begin met 1x links en 1x rechts, daarna 2x links en 2x rechts enzovoort. Wat kies jij? Alleen met de handen, alleen met de voeten of allebei? Succes!


………

OPDRACHT: …………


………

OPDRACHT: …………