Uitdagingen

Bekijk de volgende uitdagingen. Vergeet niet om je gymdocent een berichtje of foto/video via it’s learning te sturen van jouw prestatie!

FULL BODY TATBATA

OPDRACHT: Een leuke challenge voor het hele lichaam van ‘maar’ 4 minuten. Hoeveel rondes kan jij het achter elkaar? Gegeven door mevrouw de Rooij (stagiaire gymdocent)


WC-ROL CHALLENGE

OPDRACHT: Probeer een zo hoog mogelijke toren te maken van wc-rollen vanuit opdruk steun. Lukt het jou om een hogere toren te bouwen dan meneer Meulman? Laat je het ons weten?

Let op: je mag je steunhand niet verplaatsen. Leuk om iemand thuis ook uit te dagen!


JONGLEER CHALLENGE

OPDRACHT: Probeer met drie voorwerpen (bijv. sinaasappels) te jongleren. Bekijk de video en volg het stappenplan van mevrouw Quant. We zijn benieuwd of het jou ook lukt! Succes

Tip: je kunt variëren in het soort voorwerp (groter/kleiner). Probeer het bijvoorbeeld eens met knuffels, wc-rollen, sokken of schoenen. Stappenplan nog een keer nalezen? Klik hier


Stefan’s Challenge

OPDRACHT: Kijk hoe Stefan zich als klimpaal laat gebruiken. Lukt jou dat ook met een familielid?


Push-up challenge Part 2

OPDRACHT: Start de eerste minuut met een aantal push-ups (ik doe er 10). De rest van de minuut heb je rust. De 2e minuut doe je het zelfde aantal. Na het 10de rondje zijn je armen helemaal uitgeput. Als dat niet het geval is doe je de volgende keer meer push-up’s per minuut. Natuurlijk kan je ook kiezen om minder push-up’s per minuut te doen of je steunt op de knieën als je een normale push-up te zwaar vindt.