Uitdagingen

Bekijk de volgende uitdagingen. Vergeet niet om je gymdocent een berichtje of foto/video via it’s learning te sturen van jouw prestatie!

DE VLAG

OPDRACHT: Kijk hoe meneer van Looyengoed zich vasthoudt aan de paal. Lukt jou dit ook? Hoelang kan jij blijven hangen? Meet de tijd en stuur het naar je gymdocent. Succes!


WAVEBOARD PARCOURS

OPDRACHT: Probeer in 2 minuten zo vaak mogelijk jouw uitgezette parcours (van ongeveer 5 meter) af te leggen! Hoeveel rondjes lukt het jou? Mail je gymdocent met het resultaat!

Tip: daag iemand thuis of klasgenoten uit en kijk wie de meeste rondjes haalt. Heb je een ander leuk idee wat je met het waveboard kan doen? Laat het je gymleraar weten!


BROODPLANK CHALLENGE

OPDRACHT: Pak de broodplank maar uit het keukenkastje. Mevrouw Heijungs heeft een leuke uitdaging met bal en plank! Lukken alle uitdagingen in het filmpje?

Tip: probeer de bal ook eens een stuk hoger te spelen of tegen de muur. Heb je twee broodplanken? Speel broodplank tennis met iemand thuis, maar zorg wel voor 1,5 á 2 meter afstand.


MELKPAK CHALLENGE

OPDRACHT: Probeer zo lang mogelijk 2 pakken melk gestrekt voor je te houden. Hoeveel seconde/minuten hou jij dit vol?

Let op: rug tegen de muur en armen gestrekt voor het lichaam (schouderhoogte). Geen melkpak in huis? Gebruik twee flessen of een ander pak drinken. Stuur de behaalde tijd naar je gymdocent!


TUIN WORKOUT CHALLENGE

OPDRACHT: Blijf fit met deze tuin workout van Meneer vd Heuvel. Volg de oefening en probeer op jou niveau zo lang mogelijk vol te houden. Hoeveel series/rondes lukt het jou?

Let op: beweeg op eigen niveau dus pas de oefening aan als deze te zwaar is (bijv. push-up op knieën). Ook belangrijk te letten op veilig bewegen, dus zonder blessures.