Inschrijven voorronde Olympic Moves Atletiek

Beste beoogde deelnemers – Inschrijflink begin maart open onderaan dit stuk!

imageWe willen jullie graag uitnodigen om in te schrijven voor de voorronde “Olympic Moves Atletiek” die wij als school samen met de BSM leerlingen 5H organiseren. Deze wordt gehouden op vrijdag 13 april aanstaande in Almere op de accommodatie van Almere81.

Na de prachtige prestaties van afgelopen jaren is de sportieve inzet van het toernooi is om opnieuw met zes teams een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten en ons zo mogelijk met meerdere teams te plaatsen voor de landelijke finale op Papendal op vrijdag 8 juni.

 

De volgende onderdelen staan op het programma:
Klas ½: 80 meter sprint, kogelstoten (2 kg meisjes-3 kg jongens), vortex werpen, shaquile 1verspringen en de 4 x 80 meter estafette. Elk team bestaat uit vijf deelnemers waarbij de vier beste meetellen voor de uitslag. Alle presaties worden opgeteld dus elk teamlid is belangrijk!

Voor de schoolteams en jaar-laag teams 3-4 zijn dat: 100 meter sprint, vortex werpen, kogelstoten ( J 3-4 4kg /J school 5kg en M 3-6 3 kg), verspringen en de 4 x 100 meter estafette.
Om 10.00 uur zal het evenement op vrijdag 31 maart starten met een gezamenlijke opening op de atletiek baan. Om 16.00 uur is de prijsuitreiking per onderdeel en horen we welke teams zich geplaatst hebben voor de finale op Papendal.
Graag willen we drie of vier maal gezamenlijk trainen.

DCIM100GOPRO
Trainingsdata: dinsdag 20, 27 maart en 3 plus 10 april van 15.30 – 17.00 uur bij de atletiekbaan aan de Estafettelaan in het FBK Sportpark. De trainingen worden dit jaar verzorgd door stagiaires Desiree en Dionne. Zonder specifieke (estafette) training wordt er minder gescoord, dus we rekenen op jullie! De trainingen zijn dus verplicht. Mocht je verhindert zijn, communiceer dat dan zelf met betreffende reden.
Schrijf je in voor zaterdag 17 maart. Inschrijflink gaat begin maart open! Bevestiging van je inschrijving en reminder trainingen van maart ontvang je dan per mail!

Schrijf je hier in!


Met sportieve groet,ani_start[1]

Marc van den Heuvel
m.vandenheuvel@ovc.nl
Olympic Moves