LO Thuisprogramma

Beste leerlingen,

Sinds 17 maart zijn alle scholen in Nederland dicht, vanwege het Corona Virus. Je volgt les vanuit huis en docenten geven online les. Een bijzondere situatie voor ons allemaal. Wij missen jullie! Op school, op het plein en in de gymzaal. Omdat je nu geen fysieke gymles krijgt hebben we een online beweegprogramma gemaakt. Hiermee kun je thuis voldoende bewegen en dat is belangrijk voor je gezondheid én concentratie. We gaan je uitdagen met leuke challenges, uitdagingen en wensen je veel plezier!

Om jullie al wat te motiveren hebben wij een gave video gemaakt: “de balchallenge”. We spelen de bal virtueel rond waarbij iedere gymdocent thuis kort een filmpje heeft opgenomen. Trommel je klasgenoten op en monteer ook zo’n leuke video!

Vergeet niet om de video en je ontwikkelingen bij alle andere challenges met ons te delen! We vinden het leuk om te zien hoe jij bezig bent. Stuur een berichtje naar je gymdocent via it’s learning of teams. Heb je zelf een leuke challenge, let us know. You can do it!

Categorieën

Dagelijkse activiteiten om fit te blijven. Download de app, kies een 30 day-challenge en nog meer.

Elke week twee workouts van 3-5 minuten! Doe ze samen met anderen thuis of FaceTime met klasgenoten. Hou jij het vol?

Elke week 5 challenges om te oefenen! Daag jezelf, anderen thuis en klasgenoten uit. Challenge gelukt? Laat je gymdocent het weten!

Wist je dat?

De Nederlandse Norm voor Gezond Bewegen minimaal 30 min. per dag is? Nu school dicht is valt de gymles weg, maar ook beweging waar je nog niet bij stil hebt gestaan. Denk aan het stuk fietsen/lopen naar school en terug, traplopen, van lokaal naar lokaal etc. Je verbrandt hierdoor per dag ongeveer 500 calorieën minder dan normaal. Als je aan een sport doet komt daar nog veel meer bij nu de sportclubs ook gesloten zijn.

Tijd op aan de slag te gaan!

Klik hier voor week 5

Klik hier voor week 4

Klik hier voor week 3

Klik hier voor week 2

Klik hier voor week 1

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.