LO Thuisprogramma

Beste leerlingen,

Geen les op school maar vanuit huis.. een bijzondere situatie voor ons allemaal! Nu we niet kunnen gymmen in de zaal hebben we een online beweegprogramma voor thuis. Het is belangrijk om voldoende te blijven bewegen, voor je gezondheid en de concentratie! We gaan je uitdagen met verschillende challenges en zijn benieuwd hoe jij ze gaat doen! Er zijn drie categorieën, elk met gave opdrachten. GO for it!

Wij vinden het leuk om te zien hoe jij bezig bent met het bewegen dus vergeet niet om dit met ons te delen. Dit kan door een berichtje of foto/video van jou challenge en ontwikkelingen naar je gymdocent te sturen via it’s learning of teams.  Tip: daag je klasgenoten uit en laat ons weten als je zelf een leuke challenge hebt!

Categorieën

Blijf fit met deze dagelijkse activiteiten. Download de app en kies een van de gave 30 dagen challenges.

Elke week twee uitdagende workouts van 3-5 minuten, op muziek. Tip: doe samen met andere in huis of FaceTime met klasgenoten. Hou jij het vol?

Vijf gave challenges om te oefenen! Daag jezelf, anderen thuis en klasgenoten uit. Challenge gelukt? Laat je gymdocent het weten!

Wist je dat?

De Nederlandse Norm voor Gezond Bewegen minimaal 30 min. per dag is? Nu school dicht is valt de gymles weg maar ook beweging waar je nog niet bij stil hebt gestaan. Denk aan het stuk fietsen/lopen naar school en terug, traplopen, van lokaal naar lokaal etc. Je verbrandt hierdoor per dag ongeveer 500 calorieën minder dan normaal. Als je aan een sport doet komt daar nog veel meer bij nu de sportclubs ook gesloten zijn.

Tijd op aan de slag te gaan!

KLIK HIER VOOR WEEK 3

KLIK HIER VOOR WEEK 2

KLIK HIER VOOR WEEK 1

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.