LO Thuisprogramma

Sinds 16 december zijn alle scholen in Nederland opnieuw dicht, vanwege het Corona Virus. Je volgt weer les vanuit huis en docenten geven online les. Een bijzondere situatie voor ons allemaal. Wij missen jullie! Op school, op het plein en in de gymzaal. Omdat de gymles wegvalt hebben we een online beweegprogramma gemaakt. Hiermee kun je thuis voldoende bewegen en dat is belangrijk voor je gezondheid én concentratie. We dagen je uit met leuke challenges, work-outs en uitdagingen. Go for it!

Als motivatie hebben we een leuke video gemaakt: De balchallenge. Alle gymdocenten hebben thuis een filmpje opgenomen zodanig dat de bal virtueel rondgespeeld wordt. We zijn benieuwd welke challenges jij gaat proberen. Vergeet niet je gymdocent af en toe een update te sturen. Succes!

Bekijk hier de video en beweegprogramma


This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.