OVC CROSS

Vrijdag 2 december is het weer zover, de 22e OVC Cross wordt gelopen! 

Actueel: Denk aan voldoende warme kleding voor en na je loop. Het wordt vrijdag 2 tot 4 graden en met droge omstandigheden is de loop prima te doen maar zorg er wel voor dat je pas vlak voor de start warme kleding uittrekt en na de finish weer snel aandoet! Bij de starttijden kan je zien welke lesuren je als OVC leerling vrij krijgt voor je deelname.

Doe gezellig mee want sporten is leuk en gezond! Het wordt georganiseerd door BSM-leerlingen uit de bovenbouw in leerjaar 5HV. Het zal een uitdagende editie worden met het weer, waarbij je je best moet doen om de finish op sportieve wijze te halen. We zijn ervan overtuigd dat jullie dit kunnen en ook benieuwd of de gemiddelde (loop)conditie weer terugkomt i.v.m. alle (Covid) omstandigheden van de laatste twee jaar. 

Wat betreft de Olympic Moves teams die door mogen gaan naar de finale op Papendal  juni 2023, zullen eerst alle overige voorrondes gelopen moeten zijn. De verwachting is dat dit pas eind april 2023 klaar is. Voor het OVC wordt gekeken naar de beste 6 lopers per categorie, ongeacht in welk team je gaat lopen!

Bekijk hier alle informatie over de cross en de uitslagen!

CORONA:
Gezien de huidige geldende maatregelen is er gelukkig weer publiek (lees: familie en andere bezoekers) welkom rond start en finish.
Dus laat maar komen al die opa en oma’s, ouders en vrienden die je willen en kunnen aanmoedigen!

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.