OVC CROSS

Vrijdag 26 november was het zover, de 21e OVC Cross is gehouden! 

Het was een pittige editie door het weer, waarbij menig deelnemer moest strijden om de finish op goede wijze te halen. De meeste is dat gelukt maar we zien wel een duidelijk verandering in gemiddelde (loop)conditie. Deze is door alle omstandigheden van de laatste twee jaar beduidend minder geworden. Reden om te blijven bewegen en als doel te stellen een snellere looptijd volgend jaar 2022!

Wat betreft de teams die door mogen gaan naar de finale op Papendal, zullen eerst alle overige voorrondes gelopen moeten zijn. De verwachting is dat dit pas medio april 2022 klaar is. Voor het OVC wordt gekeken naar de beste 6 lopers per categorie, ongeacht in welk team je hebt gelopen!

Bekijk hier alle informatie over de cross en de uitslagen!

CORONA:
Gezien de geldende maatregelen op vrijdag 26 november mocht er helaas geen publiek (lees: familie en andere bezoekers) aanwezig zijn rondom de start en finish. Natuurlijk vinden we dat heel jammer maar we waren genoodzaakt deze regels te volgen. We willen iedereen bedanken die hier rekening mee heeft gehouden!

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.