OVC naar winst in extreem natte scholierentriathlon

Onder barre omstandigheden wisten, na het terecht schrappen van het fietsonderdeel door de wedstrijdorganisatie, 132 toppers van onze school de finish te bereiken.

Ook bleek tijdens de prijsuitreiking dat naast alle toppers er ook nog eens extreem goede prestaties waren neergezet. Vooral de meisjes onderbouw waren fenomenaal! Uit de optelsom ( 10 snelste tijden, in ieder geval 2 per categorie) bleek dat het OVC ook nog eens de scholieren titel won en daarnaast podium plaatsen voor Tamar Veltman (2e MOB) en kersverse leerling 1e klas Selina Franken (3e MOB). En dat te bedenken dat de winnaar van de MOB vorig jaar ook nog bij ons op school zat! (geweldig gedaan Dirkje!)

De uitslagen-scholieren-triatlon-2017

check de foto’s

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.