Regio finales Olympic Moves afgelopen

Alle regio finales waar onze school aan meedeed zijn inmiddels weer achter de rug.

En wat hebben we daar weer geweldige resultaten geboekt!

Na ons al geplaatst te hebben medio november met alle loopteams ( 8 teams van 6 lopers) kwamen daar op 23 maart 6 streetbal teams ( 6 x 4) en de voetbal teams meisjes school (16) en jongens leerjaar 3 (10) bij. Zij wonnen allemaal hun competitie.

Op 30 maart plaatste ook het tennisteam onderbouw competitie zich (4x). Als klap op de vuurpijl wisten op vrijdag 31 maart tijdens de regio finale atletiek in Almere alle teams zich te plaatsen ( 6 x 5). Deze voorronde werd opnieuw fantastisch georganiseerd door onze BSM leerlingen uit 5HAVO en 5VWO/6VWO.

Dat houdt in dat we met een record aantal deelnemers mee mogen doen tijdens de landelijke finale op 9 juni in Amsterdam. De teller komt dan namelijk op 132 OVC deelnemers te staan. Het zal nog een hele uitdaging worden om dat qua begeleiding te kunnen gaan vullen maar ook dat zal weer gaan lukken! Topprestaties dus van zowel onze deelnemers als onze geweldige BSM leerlingen en LO docenten.

Ook een woord van dank aan de (oud) leerlingen en trainers van Almere81 die geweldig geholpen hebben bij de trainingen in de voorbereiding. Blijkt elke keer weer dat juist dat het stukje verschil geeft! Op naar Amsterdam 9 juni!

Uitslagen Atletiek: Uitslag Regio Finale Almere 2017 OM atletiek

Uitslag Teamtopperklassement Olympic Moves Atletiek 31 maart 2017

Ongetwijfeld zullen binnenkort een aantal foto’s verschijnen.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.