Activiteitenweek Sport 1 2014

De activiteitenweek voor sport 1 zit erop. Drie dagen hebben de leerlingen in fantastisch weer getraind voor de scholierentriatlon. Op dag 1 kregen de leerlingen een presentatie van een echte triatlontopper Merijn Schuurman. Hij vertelde de leerlingen oa. over zijn ervaringen en liet geweldige filmpjes zien van triatleten van jong tot oud. Daarna stond de wisseltraining (van fietsen naar lopen) op het programma. Samen met oud-leerlinge én veelbelovend triatleet  Anke de Boer en haar broer Rens werd er veel informatie verstrekt en hard getraind. Op dag 2 sprongen ze in de gracht van het Beatrixpark waarna ze 380 meter hebben gezwommen. Direct daarna hebben ze 4 kilometer gelopen. Op de laatste dag hebben we een “mini-scholieren-traithlon” gedaan. De leerlingen hebben deze week geweldige prestaties neergezet en wij sportklasdocenten zijn dan ook enorm trots op ze. Klik hier voor de foto’s.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.