Sportaccent sportdag leerjaar 2 2014

Op een regenachtige dag in april gingen 28 leerlingen van de sportklas leerjaar 2 met de bus naar Bergen. Daar werd door een bevriende school een sportdag georganiseerd voor sportaccentklassen. Op 3 onderdelen werd tegen andere scholen gestreden namelijk: Voetbal, Handbal en Unihockey. Ook was er Rugby, maar dat werd in een clinic vorm gedaan. Van de 5 scholen die hebben mee gedaan heeft het OVC gepresteerd om niet als laatste te eindigen (helaas stonden we ook niet in de top 3).  De meest-scorende-leerling van het OVC was volgens officieuze bronnen: Anjo!!! Hij vond regelmatig het doel (dat dit doel regelmatig op de verkeerde helft stond is iets waar we het verder niet meer over hebben). Het was koud, stond een harde wind en af en toe kwam de regen met bakken uit de lucht, maar de leerlingen hebben een enorm gezellige dag gehad.

wil je nog wat foto’s terug zien klik dan op deze link.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.