Clinic Atletiek Sport 1

Vanaf woensdag 19 maart gaat de clinic “Atletiek” van start. Onder begeleiding van een aantal atletiekinstructeurs gaan de kinderen leren hoogspringen, verspringen, kogelstoten, verspringen en starten vanuit een startblok met daarna de bijbehorende sprint. Deze clinic zal 5 weken duren en wordt afgesloten met een toernooi.

Dit alles vindt plaats bij “Atletiekvereniging Almere 1981” gevestigd op de Estafettelaan 13 (vlak achter de squashbanen) en is makkelijk met de fiets te bereiken binnen 10 minuten. We beginnen elke woensdag om 14:00 uur en eindigen om 16:00 uur.

Zorg voor de juiste kleding. Kom dus niet in een kort broekje en t-shirt als het maar 10 graden is. Bij atletiek sta je best vaak stil en moet dan opeens explosief bewegen. Als je spieren koud zijn omdat je niet warm genoeg gekleed bent is het wachten op blessures.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.