Sportklas 2 gaat klimmen

Sportklas 2 leerlingen gaan klimmen in Bussum bij RockSteady! Dit zal plaatsvinden op vrijdag 21 maart. Voorafgaand aan het klimmen zullen de leerlingen op onze eigen klimwand leren zekeren. Omdat hier een opperste concentratie voor nodig is doen we dit verdeeld over twee vrijdagen met elke keer een halve groep.

In de bijlage kan je zien in welke groep je zit. Op vrijdag 7 maart gaat groep 1 zekeren (lokaal 101  van 13:30 tot 16:00 uur). De andere groep heeft dan geen sportklasles. Op vrijdag 14 maart gaat groep 2 zekeren en heeft groep 1 geen les. Op vrijdag 21 maart gaan we met de hele groep (met de bus) naar RockSteady in Bussum. Hou er wel rekening mee dat we pas rond 16:45 uur terug zijn in Almere.

deelgroep klimmen 2014

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.