Sportklas 1 “BOOTCAMP”

Eindelijk was het zo ver! De eerste sportklasles!

Onder leiding van drie professionele trainers van “Healthclub Openair” kregen de sportklas 1 leerlingen een “BOOTCAMP TRAINING”. Na kennis gemaakt te hebben met de instructeurs ging de hele groep (van wel 75 leerlingen) beginnen aan de warming up. Daarna werd er in drie groepen gewerkt. Een groep ging bezig met samenwerkingsoefeningen, een volgende groep liet de spierballen rollen met buik- en beenspieroefeningen en de derde groep was het uithoudingsvermogen aan het trainen. Er werd hard gewekt en gezweet door alle sportklassers. Gelukkig hadden de trainers van Healthclub Openair gezorgd voor flesjes water.  Aan het einde kregen alle leerlingen een flyer waarmee je ook een gratis proefles kan volgen (deze proefles mag natuurlijk ook door papa, mama, opa, oma, oom of tante gevolgd worden).

Klik hier voor de foto’s.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.