Clinic Sportklas 1

Vanaf 15 mei gaan de leerlingen van SPORT 1 kennismaken met een drietal buitensport onderdelen. Op de onderstaande link kan je vinden wat we precies gaan doen, waar en wanneer. Ook staat hierin informatie over de Almere City Run van zondag 16 juni en geven we wat voorinformatie over de Scholierentriathlon van vrijdag 13 september.                  clinic mei juni sportklas 1

Omdat we de clinic van mei/juni op meerdere locaties doen hebben we 3 groepen gemaakt. In de onderstaande link kan je zien in welke groep je bent ingedeeld en welk onderdeel je op welke dag hebt.                                                                                                        deelgroepen clinic skaten.xls 2013 sport 1

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.