Clinic Boksen sportklas 3

De afgelopen periode heeft sportklas 3 gebokst bij de boksschool van Eric Warmerdam “Seconds Out”. Het betrof alleen de jongens , want de meisjes hebben weerbaarheidstrainingen gehad van mr. Brands en mr. Holleman die onlangs deze curcus met succes hebben afgerond. Zeer effectieve verdedigingstechnieken werden afgewisseld met rollenspellen.

Naast het boksen werd er ook aan crossfit gedaan in de boksschool. Een erg intensieve manier van fitness waarbij oa met kettlebells, stangen en touwen getraind wordt. Daarbij werd soms pijnlijk duidelijk wie er genoeg gegeten had en wie calorien tekort kwam (en dus even moest gaan liggen). Ondanks dat dit zeker een van de zwaarste clinics was hebben de jongens zich er goed door heen weten te slaan.

Klik hier voor de foto’s

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.